Painatukset


×××× PIENET PAINATUSERÄT ××××

Lämpösiirtokalvojen sovelluttua aineiston painattamiseen, on tarpeen vaatiessa kustannustehokkaampaa tehdä kerralla pieni setti tuotteita. Pienet erät onnistuvat tarvittaessa hyvinkin nopeasti ja laskemme lopullisen hinnan suurinpiirtein seuraavanlaisen kaavion mukaisesti. Viimeisillä riveillä on esimerkkejä tyypillisimmille painatusyhdistelmille. Koska jokainen tilaus on työmääränsä suhteen yksilöllinen, emme voi luvata kiinteitä, määräkohtaisia hintoja painatuksille.

 Koko/Määrä Alle 5 Yli 5 Yli 20 Yli 40
Pieni painatus  10e/kpl  8e/kpl  6e/kpl  5e/kpl
Keskikokoinen  15e/kpl  13e/kpl  10e/kpl  8e/kpl
Iso painatus  20e/kpl  17e/kpl  14e/kpl  12e/kpl
Työvaate*  25e/kpl  20e/kpl  15e/kpl  13e/kpl
Messupaita**  30e/kpl  25e/kpl  20e/kpl  16e/kpl
Pelipaita***  30e/kpl  25e/kpl  20e/kpl  17e/kpl

* Eteen pieni yritystunnus, yläselkään keskikokoinen logo.

** Eteen keskikokoinen kuva, selkään logo ja www-osoite.

*** Taakse nimi & numero, eteen pieni seuratunnus.

×××× SUURET PAINATUSERÄT ××××


Isommat tuotantoerät toteutamme oululaisen painopajan Primeval Visionin kanssa kangasväreillä ja seuloilla. Perinteinen (tosiasiassa jo noin kaksi tuhatta vuotta vanha) seripainotekniikka on edelleen paras ja kustannustehokkain tapa viimeistellä tekstiilejä kun painatus pysyy samana.

Minimitilauserä on 25 kappaletta jolloin A4 kokoisella yksivärikuvalla on hintaa noin 7e/kpl (sis.ALV24%). Tarkempi hinta lasketaan aina tapauskohtaisesti.

Seripaino soveltuu myös erinomaisesti näyttävien paperituotteiden painatukseen, kuten julisteet, äänitteiden kannet ja paperikassit.