PIKISAARENTIE 8

Paitapainon muutto Valkealinnasta Pikisaarentielle alkaa 4. Maaliskuuta ja jatkamme uusissa toimitiloissa 14.3. tiistaina klo 11:00. Tällä hetkellä ei ole varmuutta siitä, järjestetäänkö varsinaisia avajaisia saati onko jaossa ilmaisia ämpäreitä.

Pyrimme kuitenkin palvelemaan muuton aikana myös Isokadun liikkeessä kykyjemme mukaan ja myymään vanhaa vaatevarastoamme alennushinnoin.

Luonnollisesti toimitusajat voivat venyä rymistelyn lomassa, joten emme voi ottaa ainakaan pikatilauksia vastaan muuttoviikon aikana.

Lisää tietoa (kuten ajo-ohjeet ja harvinaisten Pókemonien sijainnit ja ilmaantumisajat Pikisaaressa) tulemme päivittelemään pikkuhiljaa myös kotisivuillemme. Tervetuloa tsekkaamaan uudet neliömme Maaliskuussa!

× × × × × × × × × × × × × Samma på English × × × × × × × × × × × × ×

Oulun Paitapaino is moving to Pikisaari and we’re opening 14th of March at Pikisaarentie 8. There’s a clothing sale held at Isokatu 19. No free ämpärs and no ilotulits because of pihi yriting-man.

SULJETTU 8.1.2019 SAAKKA

Hyviä pyhiä, me pidetään lomaa tuonne 8.1.2019 tiistaihin saakka. ××× Jos tulee jotaki akuuttia siinä takkatulen tai imellysten äärellä mieleen niin laita sähköpostilla ja sit jatka sinäki relaksoitumista. 🙏 Kiitokset kaikille vanhoille ja uusille asiakkaille, että saa tehdä tätä mukavaa hommaa!

JUHANNUS & KESÄN AUKIOLOAJAT

× × × Olemme suljettuna torstain 22. ja tiistain 27.6. välisen ajan. Hyvää Juhannusta!

× × × Vietämme kesälomaa 14. heinäkuuta ja 1. elokuuta välisen ajan.

Otathan huomioon että lomat voivat vaikuttaa toimitusaikoihimme.

Normaalit aukioloajat:
TI × KE × TO × PE
KLO 11:00 – 17:00

MUUTTOMYYNTI

Kovaa hommaa tämä siivoaminen sekä pakkaaminen, muuttomyynnin pystyttäminen, tilausten vastaanottaminen ja toteuttaminen, uuden lokaation järjestely puhumattakaan varsinaisesta muutosta mikä starttailee viikonloppuna. Jeesatkaas vähän ja käykää ostamassa vähemmäksi näitä mallivaatteita? Osoite on Isokatu 19, avoinna 11-17.

Hajakokoja ja -kappaleita t-paitojen lisäksi löytyy vaikka mitä; juoksuliiviä, softshell takkia, microfleece-huppareita, jumppaleggingsejä, pikeepaitoja jne.

× × × × ×

I’ll be selling our old collection at Isokatu 19 with a discount and start with a fresh clothing line at our new location Pikisaarentie 8.