Posted on

PIKISAARENTIE 13

Paitapainon muutto uusiin toimitiloihin Oulun seudun ammattioppilaitoksen rakennukseen Pikisaarentie 13 ei ole sujunut täysin ongelmitta. Tällä hetkellä palvelemme persikanvärisen talon takana vanhassa tiilirakennuksessa ja odottelemme että varsinaiset toimitilat remontoidaan pölyttömäksi Maaliskuuhun mennessä.

Tässä odotellessa pyrimme palvelemaan normaalisti ja tehtävälistalla onkin kotisivujen päivitys, verkkokaupan avaaminen sekä uuden vaatemalliston hankinta. Kulttuurikiihdyttämö [TILA]n avajaismyynnin yhteydessä 22.2. otamme poistomyyntiin vanhaa mallistoa reilusti alennetuin hinnoin ja pyrimme saamaan esille uutta mallistoamme.

× × × × × × × × × × × × × Samma på English × × × × × × × × × × × × ×

Oulun Paitapaino has moved to Pikisaarentie 13 and is currently updating their homepage and web shop. We are launching a new line of clothes soon and selling old stock for a discount at 22.2.